طرح جابر پایه سوم ابتدایی مزیت های داشتن دو چشم
طرح جابر پایه سوم ابتدایی مزیت های داشتن دو چشم
نمونه طرح جابر پایه سوم ابتدایی مزیت های داشتن دو چشم
این مجموعه شامل:
پوستر های طرح جابربن حیان در مورد مزیت های داشتن دو چشم
تابلوی نمایش طرح جابربن حیان در مورد مزیت های داشتن دو چشم
عکس جابربن حیان در مورد مزیت های داشتن دو چشم
مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن حیان مزیت های داشتن دو چشم
این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد.
قسمتی ازین مجموعه
ساختمان کره چشم
کره چشم عضو محیطی دستگاه بینایی است که در حفره استخوانی کاسه چشم قرار گرفته و توسط چربی کاسه چشمی در بر گرفته شده است. این کره به وسیله کپسولی از چربی جدا شده است. به این کپسول، کپسول «فاسیایی تنون» می گویند. قطر عمودی کره چشم ۲۳٫۵ میلی متر و قطرهای عرضی و جلوی-عقبی آن ۲۴ میلیمتر است. کره چشم در وسط کاسه چشم واقع نشده بلکه به دیواره های بالایی و داخلی کاسه چشم نزدیک تر است.
پوسته یا دیواره کره چشم از سه لایه درست شده است:
لایه خارجی
لایه میانی (عروقی) که رگ های خونی دارد.
لایه داخلی که همان شبکیه است.
لایه خارجی از دو قسمت صلبیه و قرنیه درست شده است، به طوری که پنج ششم عقبی آن صلبیه و یک ششم جلویی آن قرنیه را می سازد. بنا براین قرنیه یک قسمت دایره ای شکل با تحدب به جلو است.
صلبیه: این لایه از بافت همبندی است و رنگ آن در خارج سفید است. صلبیه دو دیواره داخلی و خارجی دارد. دیواره خارجی محل اتصال عضلات خارجی کره چشم است و دیواره داخلی با مشیمیه که جزئی از لایه میانی (عروقی) است، در تماس است. بین دو لایه مشمیه و صلبیه مقداری بافت همبند سست وجود دارد.
دیواره خارجی صلبیه به وسیله کپسولی از بافت همبند به نام کپسول تنون پوشیده می شود. روی آن پرده ملتحمه است. خارج تر از کپسول تنون لایه چربی را داریم که کره چشم را در بر می گیرد و آن را از کاسه چشم جدا می کند. این توده چربی را توده چربی چشمی می نامند.
اطلاعات اضافی درباره این دانلود طرح جابربن حیان مقطع سوم مزیت های داشتن دو چشم:
این پروژه به صورت کامل و آماده پرینت توسط دانش آموزان و معلمین و آموزگاران گرامی می باشد. تمامی فایل های این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word) می باشند.
لینک دانلود:
طرح جابر پایه سوم ابتدایی مزیت های داشتن دو چشم
طرح جابر پایه سوم ابتدایی مزیت های داشتن دو چشم
- ۹۷/۰۲/۰۵